Bestill en uforpliktende samtale
Bestill en uforpliktende samtale

3 STEG TIL Å DESIGNE ET LIV SOM ER SOM SKAPT FOR DEG 

INTRODUKSJONSVIDEO - KLIKK NEDENFOR

 

Klikk deg videre og se videopresentasjonen der du vil:

  •  vite hva som er typiske tegn eller symptomer på at du ikke lever et liv i tråd med den du er innerst inne og at stemmen på innsiden forsøker å få din oppmerksomhet
  • innse hvorfor du kanskje ikke er fornøyd med livet ditt  idag. Kan du ha begynt i feil ende?
  • forstå hvorfor det å få kontakt med ditt autentiske deg og intuisjonen din er helt avgjørende for at du skal kunne designe et meningsfylt og lykkelig liv. 
  • vite hva du kan gjøre i dag for bli kjent med deg selv og leve et mer autentisk liv. 
  • lære hvordan du kan begynne å vibrere på en ny frekvens
  • forstå hvordan du kan oppdage din passion 
KLIKK HER -VIDEOPRESENTASJONEN
Placeholder Image

OpenHeartCoaching- Anne Lotte Gjelsnes

Jeg er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo og har jobbet som advokat og jurist i mange år. Jeg har tatt videreutdanning innen coaching, selvutvikling og terapi.

Da jeg ønsket å ta tak i livet mitt og gjøre noen endringer, lette jeg rundt etter noen som kunne hjelpe meg. Men jeg fant aldri det komplette opplegget jeg trengte. Min intensjon og mitt ønske er at du skal slippe å gå så mange runder som meg før du får ønskede resultater. 

Jeg har en sammensatt kompetansebakgrunn som består av ulike kurs og utdannelser i inn og utland. Mitt program "FØLG DIN PASSION- DESGN DITT LIV" er et unikt system som er basert på alt jeg har lært. Jeg har videreutviklet og satt sammen ulike metoder og verktøy på en helt ny måte. Alle teknikkene og metodene i programmet har jeg personlig anvendt og det har gitt fantastiske resultater i mitt liv. 

e-post: annelotte@openheartcoaching.no

telefon: 99 71 97 67

 

 

Powered by Kajabi