Bestill en uforpliktende samtale
Bestill en uforpliktende samtale
Placeholder Image

FØLG DIN PASSION - DESIGN DITT LIV 

Et 8 ukers coachingprogram som er spesielt designet for at du skal avdekke hvem du er og skape det livet du innerst inne drømmer om og lengter etter.

Programmet er unikt satt sammen og inneholder en rekke ulike metoder, verktøy og teknikker som du vil ha glede av resten av livet.

Programmet består av 8 moduler der du får tilgang til en ny modul hver uke. Modulene inneholder transformerende videoer, pdf-filer, ulike meditasjoner samt tilhørende oppgaver.

I tillegg vil du få 1-1 individuell coaching med meg 1 gang i uken over de to månedene programmet pågår. Disse coachingsamtalene skjer fysisk på mitt kontor i Oslo eller på skype dersom det er mer hensiktsmessig.

Det er et skreddersydd opplegg som vil hjelpe deg å finne ditt autentiske uttrykk og få kontakt med din intuisjon. Du vil få større klarhet i hvem du er og hva du skal fylle livet ditt med. Du vil lære hvordan du kan endre ditt tankesett, åpne opp og få tilgang til intelligensen på innsiden. Og du vil lære hvordan du kan skape en forbindelse til ditt fremtidige jeg slik at du kan ta i bruk en større del av ditt potensiale.

Du vil i løpet av de 8 ukene lære om de universelle lovene og hvordan du praktisk kan anvende dem. Du vil lære hvordan du kan styrke din emosjonelle tiltrekningskraft slik at du begynner å vibrerere på samme frekvens som den du er innerst inne og det du ønsker deg. Du vil bli en magnet som tiltrekker deg det som er riktig for deg. 

Du vil oppdage ditt helt unike blueprint- din suksessformel i livet ved å følge din passion, kreativitet og inspirasjon!

OpenHeartCoaching- Anne Lotte Gjelsnes

Powered by Kajabi